logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Schade taxatie herstel

Er bestaat haast geen grotere ergernis voor autobezitters dan een autoschade. Wij helpen mensen dan ook graag van dit negatieve gevoel af door de schade snel en vakkundig te repareren.

Schade taxatie herstel
Er bestaat haast geen grotere ergernis voor autobezitters dan een autoschade. Wij helpen mensen dan ook graag van dit negatieve gevoel af door de schade snel en vakkundig te repareren.

Schade taxatie
Heeft uw auto schade en moet deze worden getaxeerd dan bent u bij Autobedrijf Sterks op het goede adres. Wij doen zaken met alle gerenommeerde verzekeringsbedrijven.

Een schade taxatie is in eerste instantie nodig voor het vaststellen van de hoogte van de schade. Indien de hoogte van de schade, veelal € 750.- of hoger uitvalt dan wordt er door de verzekeringsmaatschappij een onafhankelijke schadetaxateur ingehuurd. Wij bepalen dan samen met de schadetaxateur het definitieve schadebedrag.

Heeft u een officieel taxatie rapport nodig voor de verzekering. Deze kunnen wij ook voor u maken. U krijgt dan een officieel rapport dat u zelf naar de verzekeringsmaatschappij kunt sturen.

Door zelf met uw telefoon of tablet foto's te maken van de schade en deze te mailen of te appen maken wij het schaderapport, vraag naar de voorwaarden.

Uitdeuken zonder spuiten
Aan kleine parkeerdeukjes kunnen autoliefhebbers zich erg storen. Hier is echter een mooie oplossing voor in de vorm van uitdeuken zonder spuiten. Dit is een unieke methode waarbij dankzij speciaal gereedschap de deukjes weggewerkt en onzichtbaar worden. Dit alles zonder de auto te spuiten waardoor u geen kleurverschil krijgt.

wrkplt_articl1
wrkplt_articl2

Onze contactgegevens

Heeft uw auto onderhoud nodig, een APK keuring of een storing of zijn uw banden aan vervanging toe ,Wij staan voor u klaar. Met goed advies en uitstekende service krijgt uw auto de beste zorg.

Werkplaatsafspraak maken?

Onderhoud aan alle merken

Periodiek onderhoud aan auto’s is onmisbaar voor de levensduur en veiligheid. Het is dan ook altijd ons advies om volgens de richtlijnen van het automerk een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan uw auto. Autobedrijf Sterks garandeert een betrouwbare onderhoudsbeurt tegen een scherp tarief.

Dit
zijn onze
services
Other_image009

Werkplaats afspraak

on3

APK - Keuring

Other_image011

Kleine onderhoudsbeurt

on1

Grote onderhoudsbeurt

1_other_image_1562742753507264879

Airco check

on3

Schade taxatie herstel

1_other_image_1562742753507264879

Ruitrepartatie

on1

Trekhaken

Other_image016

Banden en velgen

Other_image017

Distributieriem vervangen

Other_image018

Pechhulp sleepdienst

Other_image019

Storingsdiagnose / Uitlezen

prev2.svg
next2.svg
whtsaap.svg WHATSAPP ONS!
Morgen Internet - Light website